2011 m. lapkričio 4 d., penktadienis

Griaunanti tualeto jėga

Tualetas - savotiškas tabu. Žmonės nelinkę šnekėti apie tai, ką jame daro bei padaro. Ir neveltui, juk kvailai atrodytų pokalbis bare prie alaus bokalo, kur šnekama apie vienas kito ekskrementus, jų sudedamasias dalis, spalvą, konsistenciją ir t.t. Geriau tai nutylėti ir užsiminėti prasmingėmis kalbomis.

Tačiau visai netyčia šiandien supratau vieną įdomų dalykėlį, susijusiu su tualetu. Tad norėčiau pasidalinti savo mintimis. Kaip pavyzdį, kuris mano galva geriausiai viską perteiks, paimsiu moterį. Bent jau man ir manau daugeliui moteris asocijuojasi su grakštumu, grožiu, elegancija, rafinuotu elgesiu ir kitais estetiškais epitetais. Bet įsivaizduokite tokią situaciją: stovite prie TOI TOI'jaus, ir girdite kaip kažkas atsiprašant garsiai perdžia, myža lyg arklys ir panašiai. Staiga ativeria duris ir iš mėlynosios TOI TOI tvirtovės išeina mergina. Atrodytų iš pirmo žvilgsnio simpatiška bei su šypsena veide.

O tu stovi ir musę kandęs stengdamasis sutramdyti savo pasišlykštėjimą, dėl to ką teko išgirsti, pasižiūri į ją ir suvoki, jog visos gražios mintys apie moterį staiga buvo sugriautos. Visas sakralumas susietas su moterimi dingo. Tas gražios, tyros ir malonio būtybės vaizdinys buvo sukneždintas vos per keletą sekundžių. Viso to pasekoje ryškiai sumenksta mintys apie tam tikrus fizinius kontaktus. O kad, nepultų feministės, reikia pridėti, kad matyt ir merginoms vaikinų atžvilgiu galioja panašus dėsningumas.

Taigi išvada viena - tualetas yra destruktyvi terpė, griaunanti mūsų gražius ir išpuoselėtus vaizdinius, tačiau nepaisant to viskas toliau teka sava vaga!

1 komentaras:

  1. Tai negi tikėjotės, kad merginos oru gyvena, negeria, nevalgo ir nesituština??? O kalbant apie susikurtus įvaizdžius, tai vertėtų paminėti, kad vaikinai tikrai dažniau apie tai diskutuoja nei merginos, tiesa pasakius, nesu girdėjus moteriškos lyties atstovių tarpe pasitaikiusių tokių kalbų apie atsiprašant š..., kai tuo tarpu vaikinai diskutuoja nesivaržydami ne tik kitų vaikinų, bet ir tų pačių merginų.

    AtsakytiPanaikinti